24 / 04 / 2024

Yeşilyaka Su teslim tarihi

Yeşilyaka Su teslim tarihi

YeşilYaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.  Toplam 472 adet villadan meydana gelen Yeşil Yaka Su projesinde ilk olarak 203 adet villa ön satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

A101’e Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren indirim kapılarını ardına kadar açıt. Bu kapsamda, Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 14 Eylül 2023 Perşembe...

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

A101’de düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düştü!

A101’de 22 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünlerin fiyatı belli oldu. Buna göre, A101'de 22 Haziran düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Üretim artacak! Togg Ceo'su teslim edilecek araç sayısını açıkladı!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin teslimat tarihlerine ve üretim adediyle alakalı merak edilenleri cevapladı. Bloomberg HT'nin canlı yayına konuk olan Karakaş, Mayıs ayında 1000'in üzerinde aracın teslim edileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Yeşilyaka Su teslim tarihi Haberi

Yeşilyaka Su teslim tarihi

600 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen YeşilYaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Toplam 472 adet villadan meydana gelen Yeşil Yaka Su projesinde dairelerin alanları 147 metrekareden başlıyor. 

Villa projesi olarak dizayn edilen YeşilYaka Su  projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde, Sırtköy Bulvarı üzerinde yer alıyor. 

İlk olarak 203 adet villanın ön satışa sunulduğu Yeşilyaka Su projesinde teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Lansman döneminin yaklaştığı Yeşilyaka Su  projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Ayrıca projede firma bünyesinden de ödeme yapabilmek mümkün. Yeşilyaka Su villa fiyatları 2,5 milyon TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. 

Yeşil Yaka Su projesinde daire sahiplerine  fitness, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar sağlanıyor.

Web: