28 / 03 / 2024

Yeşilyurt İnşaat alıcı

Yeşilyurt İnşaat alıcı

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de yükselttiği Stili İstanbul Adoria projesi için 29 Mart Pazar günü satış şenliği düzenlenecek. Crown Plaza'da gerçekleştirilecek şenlikte konut alıcıları ile bir araya gelinecek.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Belirsiz ortam, konut alıcılarını olumsuz etkiliyor!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu yaptığı açıklamada belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisi!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Gayrimenkul sektöründe uygulanan dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisini değerlendirdi...

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ghazı Melhem İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazı Melhem İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Bağcılar’da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ghazı Melhem tarafından kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat alıcı Haberi

Yeşilyurt İnşaat alıcı

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de yükselttiği Stili İstanbul Adoria projesi için 29 Mart Pazar günü satış şenliği düzenlenecek. Crown Plaza'da gerçekleştirilecek şenlikte konut alıcıları ile bir araya gelinecek. 

Lansmana özel fiyatların sunulacağı etkinlik. Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğu ile ll:00'de başlayacak ve gün boyu özel ikramlar ve sürprizler ile devam edecek. 


Fiyatların 169 bin TL'den başladığı Stili İstanbul Adoria da firma bünyesinde sıfır faizle konut satışı yapılırken; isteyen yatırımcı peşin ya da banka kredisi kullanarak da ev sahibi olabiliyor. Yapımına Nisan 2015 tarihinde başlanması planlanan projenin. Aralık 2016"da sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Stili İstanbul Adoria'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri...