26 / 04 / 2024

Yeşilyurt İnşaat yeni projeler

Yeşilyurt İnşaat yeni projeler

İSTANBUL, Ankara ve Zonguldak’ta konut projeleri hayata geçiren Yeşilyurt İnşaat, yatırım değeri 155 milyon lira olan 2 butik proje hayata geçirecek...

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu! 

Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak üzerinde bulunan 8 katlı Yeşilyurt Apartmanı çökmüş, 21 kişi yaşamını yitirmesine sebep olmuştu. Yeşilyurt Apartmanı yeniden inşa edildi, dairelerin anahtarları ev sahiplerine teslim edildi...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Yeşilyurt İnşaat yeni projeler Haberi

Yeşilyurt İnşaat yeni projeler

İSTANBUL, Ankara ve Zonguldak’ta konut projeleri hayata geçiren Yeşilyurt İnşaat, yatırım değeri 155 milyon lira olan 2 butik proje hayata geçirecek.


Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, “İstanbul Kurtköy’deki projemiz yaklaşık 200 konuta ve 65 milyon yatırım değerine sahip olacak. Zonguldak projemiz ise 250 konuta ve 90 milyon yatırım değerine sahip olacak” dedi. 


Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’deki Still İstanbul Diamond projesi kapsamında kira yardım kampanyası hazırladı. Projeden 2+1 konut alan ve başka bir yerde kirada oturan yatırımcılara 700 TL, 3+1konut alanlara ise 1000 TL ödeyen firma; kampanya ile projedeki satışların yüzde 40’ı tamamladı. 64 milyon TL yatırım değerine sahip 214 konutluk projenin 2015 aralıkta teslim edilmesi...