28 / 03 / 2024

Yiğit Akü

Yiğit Akü

Halen 80 ülkeye ihracat yapan Yiğit Akü'nün Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, özellikle gümrük duvarlarını aşamadıkları bazı ülkelerde işbirlikleri gerçekleştireceklerini, ihracat yaptıkları ülke sayısını 130’a çıkaracaklarını söyledi

Yiğit Akü 20 milyon dolarlık fabrika kuruyor!

Yiğit Akü Genel Müdürü Hulki Büyükkalender: ''Elektrikli araçlara yönelik akü üretmek için fabrika kurulmaya başlandı, yıl sonuna kadar bu yatırım tamamlanacak, yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım olacak'' dedi.

Yiğit Akü, Ankara 1. OSB'ye iyon akü fabrikası kuracak!

yiğit Akü firması, elektrikli araçlarda kullanılmak üzere Türkiye'nin ilk iyon akü fabrikasını kuracak. Fabrika, Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde olacak

Yiğit Akü 15 milyon dolarlık yatırımla ilk iyon akü fabrikasını kuracak!

Yiğit Akü Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde 15 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ilk iyon akü fabrikasını kuracak...

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Çakır tarafından kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Yiğit tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yiğit Akü Haberi

Yiğit Akü


Üretiminin yüzde 55’ini, 80 ülkede satarak global oyuncular arasına girmeyi hedefl eyen Yiğit Akü’nün gözü yeni pazarlarda. Yiğit Akü Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, satış yaptıkları ülke sayısını 130’a çıkarmayı hedefl ediklerini söyledi. Bu kapsamda özellikle gümrük duvarlarını aşamadıkları bazı ülkelerde işbirlikleri gerçekleştireceklerini söyleyen Miser, bu çalışmalar ile birlikte yurtiçi ve yurtdışında yüzde 20 büyümek istediklerini anlattı. 


Yıllık 5 milyon adet akü kapasitesine ulaşan Yiğit Akü, İran, Azerbaycan, Fas ve Mısır’da üretim gerçekleştiriyor. Şirketin bu bölgelerdeki üretim kapasitesi ise yıllık 2 milyon adet. 


Akıllı akü teknolojisi geliştirdi 


Yiğit Akü 1976’dan beri faaliyette. Şirketin en önemeli yapı taşları ise kalsiyum-hibrit akü üretimi, jel akü üretimi, know-how sözleşmeleri ile Mısır, Azerbaycan, Fas, İran akü fabrikalarında gerçekleştirilen akü üretimleri ve ardından gelen bluetooth ile akıllı...