16 / 04 / 2024

Yıldırım 7 etap kentsel dönüşüm projesi

Yıldırım 7 etap kentsel dönüşüm projesi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle KDV'den muaf 7 depo satacak! 

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan yedi adet depoyu satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'da 4.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli, Yıldırım İlçesi, Samanlı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 773 bin 240 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

Dede Yıldırım 2. etap TOKİ inşaatını inceledi!

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.

Yıldırım 7 etap kentsel dönüşüm projesi Haberi

Yıldırım 7 etap kentsel dönüşüm projesi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yüzde 100’lük gönüllülüğü sağlamak için anlaşmaya varılamayan hak sahipleri ile yeniden buluştu. 

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre; 2 etap şeklinde bin 250 konutun inşa edilmesinin planlandığı ‘Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. etapta 650, 2. etapta ise 600 konut bulunacak. Eski yapıların yıkılarak yerine yenilerinin yapılacağı çalışma sistemi ile Yıldırım daha modern bir görünüme sahip olacak. Deprem riski olan bölgelerde sağlıksız ve güvensiz konutların yerine modern, güvenli ve sağlıklı konutların yer alacağı, yüzde 80’in üzerinde hak sahibinin destek verdiği projede gönüllülüğün yüzde 100’e çıkarılarak Türkiye’de ve Dünya’da bir ilkin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Diğer taraftan kamu kaynakları ile yerinde yapılacak dönüşüme Mart ayına kadar başlanacak.