19 / 04 / 2024

Yıldız Holding firma

Yıldız Holding firma

Yıldız Holding 2010'dan bu yana 19 şirket satın aldı. En son İngiliz United Biscuits'i bünyesine katan Yıldız Holding, 2010 yılından bu yana 19 şirkete ortak oldu ya da tamamını satın aldı.

Yıldız Holding United Biscuits'i satın aldı!

Yıldız Holding United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı, bu işlemle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Holding Pendik'te cami yaptırıyor!

Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren Besler Gıda, Pendik'te cami inşa ediyor. Önceki gün temeli atılan caminin kısa zamanda ibadete açılması bekleniyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldız Holding'in UCZ hisselerini almasına Rekabet Kurumu'ndan onay!

Yıldız Holding'in UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranını devralmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı. Kurum kararını resmi internet sayfasından açıkladı.

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'na köprüler yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi eski adıyla Orta Yol olan Bekir Yıldız Bulvarı'na köprüler inşa etmek için ihale yaptı. İhaleye sekiz firma katıldı

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

Yıldız Holding firma Haberi

Yıldız Holding firma

Son olarak dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi İngiltere merkezli United Biscuits'i satın alan Yıldız Holding, 2010 yılından bu yana 19 şirkete ortak oldu ya da bünyesine kattı.


AA muhabirinin derlediği bilgilere göre Yıldız Holding; holding, Ülker Bisküvi ve Gözde Girişim üzerinden son yıllarda özellikle yurtdışında büyük alımlara imza attı. 


Holding ve bağlı bulunduğu iştirakleri, 2010 yılından bu yana 19 birleşme ve satın alma işlemi gerçekleştirdi. Bu işlemlerden 6 tanesinin değeri, bir tanesinin de hisse oranı açıklanmadı.


Bu dönemde holding, 5 şirketin yüzde 100'ünü satın aldı. Tamamına sahip olduğu bu şirketler; Şok Marketler Zinciri, DeMet's Candy Co., DiaSA Süpermarketleri, Onur Ekspres Marketçilik ve United Biscuits oldu. 


Aytaç Et'ten UNO'ya, Obaçay'dan Adapazarı Şeker Fabrikası'na kadar 14 şirkete ise ortak oldu, ortaklık oranları yüzde 12,50 ile...