19 / 04 / 2024

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...



Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Anadolu Ajansı'ndan Belgin Yakışan Mutlu'ya holding açısından 2018'de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi, 2019'dan beklentilerini paylaştı.

Hakkı Yıldız, bu yıl için çelik sektöründe yaklaşık 100 milyon dolarlık ikinci faz yatırımı planladıklarını belirterek, "Çelik sektöründe dikey ve yatay büyüme imkanı ve çeşitli fırsatlar var. Bugün otomotivden savunma sanayiye kadar birçok sektör çelikten geçiyor, portföy açık. Dolayısıyla çelik sektöründe daha da büyümeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerine de değinen Yıldız, şunları söyledi;

 "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. Üretim alanında kendimizi geliştirdik şimdiye kadar ve bunu yapmaya devam edeceğiz. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz. Bu yatırım bizim, bu haliyle çalıştıracağız. Bugüne kadar hiçbir işimizden de çıkmadık ama bu bir denemeydi, denemenin neticesi Yıldızlar Yatırım Holding’in orada büyümesinin uygun olmadığına karar verdik."

 


Geri Dön