24 / 04 / 2024

yıldızpark konutları kocaeli

yıldızpark konutları kocaeli

Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı, "Konut kredisine her zaman kolaylık sağlanır. Şu an yapmış olduğumuz proje toplam 70 dairelik Yıldız Park Konut Projesi dir" dedi.

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

25 yıldır hayalini kurdukları dairelere kavuşmak istiyorlar!

Lüks konutların yapıldığı Çankaya Çiğdem’de 170 dönümlük alanda çamur ve çöpün içinde yaşayan hak sahibi vatandaşlar 25 yıldır hayallerini kurdukları dairelerine kavuşamadılar. 

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nın kuraları çekildi!

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Yıldızevler Toplu Konutları'nın kura çekilişi noter huzurunda gerçekleşti.

yıldızpark konutları kocaeli Haberi

yıldızpark konutları kocaeli

Turgut Danacı Bu haftaki konuğumuz, bugüne kadar birçok seçkin projeyi başarıyla tamamlayan Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı. Merkezi Kocaeli'nin İstanbul'a sınır ilçesi olan Gebze'de bulunan kuruluşun sahibi Turgut Danacı ile sektörle ilgili konuştuk, projelerini öğrendik 


Şu anda yaptığınız proje hangisi? 

Şu an yapmış olduğumuz proje toplam 70 dairelik Yıldız Park Konut Projesi'dir. 


Projenizin bulunduğu bölge hakkında bilgi verir misiniz? 

Kocaeli ile mega kent İstanbul'un birleşim noktası olan Çayırova kavşağına 3 dakika meşalede bulunan projemiz 4(KX) metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiştir. 

Bulunduğumuz bölge büyük bir hızla gelişim göstermekte olup. bundan 3 yıl sonra yatırımcıların arayıp da bulamayacağı bir bölge haline gelecektir. 


Bölgedeki arsa fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? 

Metrekarenin bin ile bin 500 arasında değiştiğini biliyoruz. Fakat bizim projemizden sonra bu miktarda artış olduğunu da...