18 / 04 / 2024

YıldızPark Modern nerede

YıldızPark Modern nerede

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede daire teslimleri Nisan ayının son haftasında başlıyor.

YıldızPark Modern fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da bulunan YıldızPark Modern projesinde daireler 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede toplam 397 adet konut bulunuyor. YıldızPark Modern fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen YıldızPark Modern projesinde toplam 397 adet konutla yükseliyor. "YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın" kampanyasıyla yola çıkan projedeb yaşam başlıyor.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Yıldırım yeni imar yollarıyla değerleniyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeyi yeni ve modern bir görüntüye kavuşturmak amacıyla devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra kentte yeni imar yolları da açıyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir şehir konumuna getirmek hedefiyle altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bursa’nın Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım’a kazandırıyor.

YıldızPark Modern nerede Haberi

YıldızPark Modern nerede

Toplam 397 Daire’nin yer aldığı projede 1+1 Daireler’in satışı tamamlandı. Projedeki son daireler; 2+1 (120 m2) : 359.000 TL'den, 3+1 (150 m2) : 460.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Projeden yer sahibi olmak isteyenler, ister yüzde 1 Peşinatlı ve ister yüzde 25 Ön Peşinatlı ( yüzde 5 iskontolu ) ödeme seçenekleri ile de daire sahibi olabilecekler. Ayrıca anlaşmalı bankalar vasıtası ile daire tutarının %75’ine kadar 120 ay için 0.85 ve 60 ay için 0.83 oranlar ile kredi kullanabilme imkanıda mevcut.


Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen proje'de her daireye 1 adet kapalı otopark, 24 saat güvenlik, Fitness center , Bay- Bayan Sauna ve Vitamin Bar’dan oluşan sosyal aktivite merkezi ve 1 adet...