24 / 04 / 2024

Yılmaz A Yapı Dekor iletişim

Yılmaz A Yapı Dekor iletişim

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik yaşı konusundaki değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Mahkumlara Genel Af Çıktı mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Önemli Açıklama!

Adalet Bakanlığı, cezaevi izinleri konusunda yapılan açıklamalarla gündeme geldi ve mahkumların odak noktası haline geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, denetimli serbestlik, açık ve kapalı cezaevindeki mahkumlar için alınan kararı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İşte alınan son karar… 

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklama! Asgari ücretlilere müjdeli haber!

Asgari ücrete zam oranının açıklanacağı Temmuz ayına sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan önemli son dakika açıklaması geldi. Yılmaz, görüşmelerde uzlaşılacağının sinyalini verdi.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Yılmaz A Yapı Dekor iletişim Haberi

Yılmaz A Yapı Dekor iletişim

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.


Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya...