20 / 04 / 2024

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, Büyükçekmece'de 60 bin TL sermaye ile, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Hisseli tapu paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu birden çok kişiye ait olan bir tapu türüdür. Bu yüzden bazen pay sahipleri arasında bir huzursuz çıktığında bu durum sorun haline gelebiliyor. Hisseli tapu devredilebilir mi, kardeşler arasında nasıl devredilir? İşte detaylar!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır?

Kardeşler arasında çok büyük bir sorunlara yol açan miras paylaşımına dair ayrıntılar merak ediliyor. Peki, kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır? İşte miras paylaşımına dair tüm merak edilenler...

Kardeşler arasında tapu devri masrafı bu yıl ne kadar? İşte ödenmesi gereken masraflar!

Kardeşler arasında tapu devri işlemi bağış ya da satış yöntemiyle gerçekleştirilebiliyor. Tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcıdan belirli oranda harç ödemesi tahsil ediliyor. Peki, Kardeşler arasında tapu devri masrafı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.


Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü vinç İşletmeciliği Yapmak 2-Her türlü vinçlerin alım,satım İthalat,İhracat ve pazarlamasını Yapmak 3-Her türlü motorlu taşıt çekme kurtarma işi yapmak, 4-Şehiriçi Şehirlerarası Nakliye işi Yapmak, 5-Her türlü yerli ve yabancı otomotiv alım satımı yapmak 6-Her türlü hurda otomotiv alım satım pazarlamasını yapmak 7-Her türlü inşaat alım,satım pazarlamasını yapmak,konusuyla ilgili inşaat malzemeleri alım satım pazarlamasını yapmak 8-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...