27 / 04 / 2024

yılmaz sitesi satılık daire

yılmaz sitesi satılık daire

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Tuzla Yılmaz Sitesi'nde 110 bin TL'den başlıyor!

Son 10 dairenin satışına devam edilen Yılmaz Sitesi projesinde fiyatlar 110 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan indirim kampanyasına göre fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Hoşdere Avrupark Hayat Sitesi satılık!

Hoşdere Avrupark Hayat Sitesi satılık daireleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Proje Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire!

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire!

Has İnşaat, Albayrak Beton ve Etna İnşaat ortaklığında inşa edilen Aletha Moonpark projesi 284 daireden meydana geliyor. Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 TL'den başlıyor.

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Alibeyköy 5.Levent satılık daire!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Alibeyköy 5.Levent satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yaklaşık 4 bin konutun yer alması planlanıyor.

yılmaz sitesi satılık daire Haberi

yılmaz sitesi satılık daire

İçerisinde yaşamın başladığı Yılmaz Sitesi, İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirildi. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor.


1,814 metrekare arsa alanına sahip Tuzla Yılmaz Sitesi'nde konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Proje, 4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alıyor.


M.Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Yılmaz Sitesi Tuzla, 2 bloktan oluşuyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde; 2 oda 1 salon konutlar 120 bin TL ile 165 bin TL arasında, 3 oda 1 salon konutlar 150 bin TL ile 170 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor.


Toplam 32 konutun yer aldığı Yılmaz Evleri'nde yer alan konutların alanları 86 metrekareden başlayıp, 130 metrekareye kadar yükseliyor.


Tuzla Yılmaz Evleri'nin olanakları arasında, açık/kapalı otopark, 4-5 kamera...