24 / 04 / 2024

Yingli Solar enerji

Yingli Solar enerji

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, son iki yıldır sürdürdüğü dünyanın 1 numaralı güneş paneli olma başarısını, tüketicilerin en çok tercih ettiği marka olarak pekiştirdi.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

Coco Solar Enerji Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Coco Solar Enerji Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yetkin tarafından kuruldu. 

Koneka Solar Enerji Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koneka Solar Enerji Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu.

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş parkı!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'da yapacağı 100 megavatlık solar park yatırımı için Lahor kentinde imza töreni düzenlendi.

Yingli Solar enerji Haberi

Yingli Solar enerji

Merkezi Amerika’da bulunan uluslararası araştırma şirketi IHS tarafından yapılan pazar araştırmasına göre Yingli Solar, hem genel değerlendirmede hem de kalite-maliyet oranı açısından 2013’ün en çok tercih edilen güneş paneli markası oldu.

Dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 18 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 9 GW’tan fazla kurulu parkı ve 2.5 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren, dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, 2012 ve 2013 yıllarında dünyada sektörün 1 numarası olmayı başararak lider konumunu sürdürdü. Bu başarılarına bir yenisini ekledi ve dünyanın önde gelen Amerikalı pazar araştırmaları şirketi IHS’nin yürüttüğü araştırmada, 2013 yılında dünyada en çok tercih edilen güneş paneli seçildi.



101 marka arasında birinci



Altı yıldır uluslararası güneş paneli pazarını araştıran ve bu alanda lider kaynak olarak kabul gören IHS,...