29 / 03 / 2024

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi iletişim

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi iletişim

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Setup Endüstriyel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setup Endüstriyel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed  Altay tarafından kuruldu.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koca tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi iletişim

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi konusu:
KİMYEVİ MADDE VE KİMYEVİ BOYA a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. b. Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini ve epoksi endüstriyel zemin kaplama uygulamalarını yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını,...