24 / 04 / 2024

Yör Palas Acıbadem satılık daire

Yör Palas Acıbadem satılık daire

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Benesta Acıbadem ön satışta! 

Benesta imzasıyla İstanbul'un merkezi Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Projede teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Mandarins Acıbadem’de 60 aya yüzde 0 faiz avantajı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mandarins Acıbadem projesi tarafından 1.2 milyar TL yatırımla iki etap halinde yükseliyor. 

Yör Palas Acıbadem satılık daire Haberi

Yör Palas Acıbadem satılık daire

53 yıllık Yörsan’ın kurucusu ve ortağı Yörük Ailesi, gayrimenkul sektöründe “Yöryapı” markasıyla faaliyet gösteriyor.


Yörsan'ın süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’nin ilk 3’ünde olduğunu söyleyen Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, aynı başarıyı inşaatta da gösterip devler liginde oynayacaklarını belirtti.  


Acıbadem’de Saray Zarafeti sunan Yör Palas!

Yör Group, Yörsan ile 53 yıldır insan sağlığına verdiği önemi Yöryapı ile yaşam mekanlarına aktarıyor. Evlerinizde uzun yıllar huzur ve güvenle yaşamanız için sağlamlıktan estetiğe her konuya ayrı özen gösteriyor. Acıbadem’de Saray Zarafeti sunan Yör Palas’ın öne çıkan özellikleri; konumu, teknolojik alt yapısı, yalıtımı ve seçmiş olduğu çözüm ortakları.


Yör Palas’ın Konumu

Avrasya Tüneli’ne 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km, Metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, Metrobüs durağına 15...