19 / 04 / 2024

yorum inşaat blumar ataköy

yorum inşaat blumar ataköy

Teslimlerinin 2013 yılının son çeyreğinde yapılacağı Blumar Ataköy projesi, Turkmall ile Yorum İnşaat tarafından inşa ediliyor...

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

İnşaat maliyet bedellerine doları adım adım bilen Selçuk Geçer’den çarpıcı yorum

Resmi Gazete’de yayımlanan inşaat maliyet 2023 fiyatları için ekonomist Selçuk Geçer’den çarpıcı bir yorum geldi. İşte detaylar…

Gayrimenkul Fonu inşaat sektörü adına pozitif bir adımdır!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, "Gayrimenkul Fonu’nu, inşaat sektörü adına pozitif yönde atılmış bir adım olarak görüyorum" dedi...

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Gergerlioğlu, Fehmi Akın ve A. Nazır Blaybel ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörünün önü açık!

Türkiye'de nitelikli konuta olan ihtiyaçla inşaat sektörünün son 15 yılda önemli gelişim gösterdiğini belirten Süleyman Çetinsaya, "Türkiye'nin ve inşaat sektörünün önünü oldukça açık görüyorum. Sektördeki yatırımlarımız da bu güvenimizin önemli bir göstergesi" dedi.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kahramanmaraş Afşin'de cami inşaatı yarım kaldı!

Kahramanmaraş Afşin'de hayırsever Durmuş Ağyar tarafından yaptırılan caminin inşaatı yarım kaldı. Ağyar, cami inşaatını tek başına devam ettirdiğini söylediyerek "Cami inşaatı durma noktasına geldi. Tek başına çalışıyorum. Yardım bekliyorum."

Yorum İnşaat Tarabya projesinin imar planı iptal edildi!

Yorum İnşaat'ın Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'nde yapacağı lüks konut projesinin planları iptal edildi. İdare Mahkemesi planların nüfus, yapı ve araç yoğunluğunu artıran plan değişikliğinin bölgede sorun yaratacağına hükmetti.

Ermiş İnşaat'tan butik konut konspetine yeni bir yorum!

İstanbul Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemerist projesi ile butik konut konspetine yeni bir yorum katmayı başaran Ermiş inşaat, imza attığı her projede üst standart oluşturmayı ilke haline getirdi.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Rusya'da Türk inşaat firmalarıyla yapılan anlaşmalar iptal edilmeyecek!

Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Futbol Şampiyonası'nın altyapı hazırlıkları için Türk inşaat firmalarıyla imzalanmış olan anlaşmaların iptal edilmeyeceği açıklandı.Bakan, "İmzalanmış sözleşmelerin sonlandırılacağını sanmıyorum" dedi.

yorum inşaat blumar ataköy Haberi

yorum inşaat blumar ataköy

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Ataköy'de yükselen Blumar Ataköy projesi, Turkmall ile Yorum İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Projede ofis, otel, AVM ve rezidans daireler yer alacak.


2013 yılının son çeyreğinde teslimlerinin gerçekleşeceği Blumar Ataköy 'de 120 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Blumar Ataköy 'deki AVM 27 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselecek.


Toplam 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Blumar Ataköy 'de, rezidans bölümü 30 bin metrekare olarak belirlendi. Ayrıca projede bulunan otel bölümü 2 ayrı şekilde yer alacak. Birinci bölüm 25 bin metrekare, ikinci bölüm 20 bin metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.


Yorum İnşaat iletişim

Address : Tophanelioglu Cad. Arduman Is Merkezi No: 4/3-A Üsküdar / İstanbul

Tel : +90 (216) 651 93 00

Faks : +90 (216) 651 93 08


Turkmall iletişim

Ebulula Mardin Cad. Maya...