25 / 04 / 2024

Yozgat Hastane onayı

Yozgat Hastane onayı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Hazine’nin onay vermediği 3 metro hattı hangisi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kredi buldukları halde Hazine onayı alamadıkları için başlanamadığını açıkladığı 3 projenin; Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı, Bostancı-Dudullu Metro Hattı ve Yenidoğan- Hastane Hattı olduğu belirtildi.

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Yozgat Bozok Hastanesi yıkılacak mı?

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete açılması atıl vaziyette kalan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin akıbeti merak konusu oldu. Hastane binasının yıkılıp, yenisinin yapılması bekleniyor.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Yozgat Şehir Hastanesi açıldı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi ile birlikte görevliler gelen hasta ve yakınlarını hastane girişinde karşılayarak şeker ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaparak, "14 yıllık hayalimdi" demişti.

Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin yapımı tamamlandı. Yozgatlılara hizmet verecek hastane bugün açılacak. Yozgat Devlet Hastanesinde yatan bütün hastalar, ambulanslarla yeni hastaneye nakledildi.

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Batman'da imar planı değişikliğine onay!

Batman Valisi Ahmet Deniz’in geçen hafta hastane yatırımı önündeki engellerin kaldırılmasına yönelik uyarısının ardından, Belediye imar planı değişikliğine onay verdi.

Yozgat'a yeni devlet hastanesi yapılacak!

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Şile'ye yeni hastane müjdesi!

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yaptığı basın açıklamasında tahsisi ve planlaması Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen alanda Maliye Bakanlığından alınan onay ile 50 yataklı genişletilebilir hastane yapılacağının müjdesi verildi.

Yozgat Hastane onayı Haberi

Yozgat Hastane onayı

Yozgat'ta inşa edilecek Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "onay" verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, Yozgat'ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü, hayvancılığın gelişmesi açısından önemli olan Hayvan Hastanesi ve Borsası için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

56 bin metrekare alan üzerinde yer alacak ve yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak Hayvan Hastanesi ve Borsası Projesi'nin, idari bina, karantina bölgesi, padoklar, hayvan hanı, misafirhane, kesimhane, laboratuvar, yemlik, atık depolama alanı ve atık su alanı birimlerinden meydana geleceğini söyleyen Başer, şu ifadeleri kullandı:

"Doğudan batıya yol güzergahı kesişme noktasında bulunan Çalatlı mevkisinde kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası, ilimiz için çok önemli. Proje, gerek fiziki büyüklüğü...