24 / 04 / 2024

Yozgat Merkez Eskipazar toki evleri

Yozgat Merkez Eskipazar toki evleri

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar'da yer alan 4 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş yürütüyor. Peki TOKİ Yozgat Eskipazar başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 200 bin liradan da ucuza arsa satıyor! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor!

Yozgat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Yozgat Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

Yozgat Belediyesi'nden satılık 27 arsa!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 27 arsayı satıyor. 

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Dar gelirlileri uygun fiyatlarla konut sahibi yapan TOKİ, Yozgat Merkez'de hayata geçireceği 301 konutun ihalesini 24 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Yozgat Merkez Eskipazar toki evleri Haberi

Yozgat Merkez Eskipazar toki evleri

Toplam 4 tane dairenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca açık satışa çıkarıldığı Yozgat Merkez Eskipazar Projesi'nde konutlar hemen teslim ediliyor. 


TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar'da 111,18 ve 130,97 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daire tipleri bulunuyor. Projede satış işlemleri T.Halk Bankası'nın Temerküz şube Yozgat şubesi tarafından kabul ediliyor. 


TOKİ Yozgat Eskipazar başvuruları ne zaman bitecek?

İlgili bankanın tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilen TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süreci 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Yozgat Merkez Eskipazar TOKİ konut fiyatları 123 bin 659 TL ile 171 bin 717 TL arasında değişiyor. Projede 618 TL taksitle ve 12 bin 366 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Satış duyurusu için