29 / 03 / 2024

yozgat toki konutları

yozgat toki konutları

Yozgat'ta hayata geçirilen yatırımları anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Yozgat'ta 6582 konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Yozgat'a 320 konutluk Tarık Köy projesi geliyor!

2017'yi Yenifakılı için proje yılı olarak ilan eden Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, ilçede bir ilki oluşturacak olan Tarık Köy Projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Yozgat TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından Yozgat’a yapılan 484 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Konutları Saraykent'in yeni yüzü olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şehirlerin kültürel özelliklerini yansıtan, mahalle kültürünü canlandıran projeler üretmeye devam ediyor. Yozgat'ın Saraykent İlçesi'nde inşa edilecek 86 konut da bu konsepti yansıtacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e 86 mahalle konseptli konut!

TOKİ Yozgat'ın Saraykent ilçesi'nde "mahalle" konseptli 86 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı açıklamada, şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle hareket ettiklerini söyledi.

TOKİ Sarıkaya Konutları'nda kura çekimi yapıldı!

Yozgat, Sarıkaya Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle inşa edilen 2. etap 165 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, kura çekiminde konuşma yaptı.

Yozgat Belediyesi TOKİ Konutları'na park yapacak!

Yozgat Belediyesi TOKİ konutlarının bulunduğu alanda 80 dönüm üzerine park yapıyor. Park inşaat çalışmalarını inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer Yozgat'ın en büyük parkının isminin Türk Dünyası Kültür Parkı olacağını söyledi.

Yozgat TOKİ'de taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi mecliste!

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

Yozgat Yenifakılı TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat, Yenifakılı İlçesi 4. Etap’ta inşa edilecek 224 adet tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Yozgat Sorgun Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Yozgat Sorgun TOKİ projesinde yer alan 158 adet konutun kura çekilişi dün gerçekleşti. Projede 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları kura 2016!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları kura 2016 kapsamında 2+1 daireler satışa sunuluyor. 180 aya varan taksit uygulanan projede aylık taksitler 315,35 TL'den başlangıç gösteriyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

yozgat toki konutları Haberi

yozgat toki konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Mitingi'nde önemli açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yozgat Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Bugün yine bir başkasın, bir başka coşkulusun. Ama işimiz çok, çok gideceğimiz yerler var. Onun için inşallah hayırlısıyla şu seçimleri halledelim daha sonra teşekküre... Gönül yıkma kemlik etme bir ferde, bu dünyada senden kul incinmesin diyen gönül dostlarının diyarı Yozgat.. Yiğitleri eksik olmayan Yozgat; Ahmet Efendi'nin yadigarı, Çapanoğlu'nun şehri sizleri gönülden selamlıyorum'' diye konuştu.

''Dünyadaki Yozgatlıları selamlıyorum''

Avusturya'da birçok Yozgatlı'nın yaşadığını dile getiren Erdoğan, ''Gidin Avusturya'ya Yozgat'ı ülkemizin en büyük şehri sanırlar. Çünkü bu ülkede on binlerce Yozgatlı yaşıyor. Almanya'da, Fransa'da Hollanda'da daha pek çok Avrupa ülkesinde yüz binler Yozgatlı hayatını orada sürdürüyor. Buradan tüm dünyadaki...