25 / 04 / 2024

TOKİ Yozgat'ta 6 bin 582 konut inşa etti!

TOKİ Yozgat'ta 6 bin 582 konut inşa etti!

Yozgat'ta hayata geçirilen yatırımları anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Yozgat'ta 6582 konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Mitingi'nde önemli açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yozgat Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Bugün yine bir başkasın, bir başka coşkulusun. Ama işimiz çok, çok gideceğimiz yerler var. Onun için inşallah hayırlısıyla şu seçimleri halledelim daha sonra teşekküre... Gönül yıkma kemlik etme bir ferde, bu dünyada senden kul incinmesin diyen gönül dostlarının diyarı Yozgat.. Yiğitleri eksik olmayan Yozgat; Ahmet Efendi'nin yadigarı, Çapanoğlu'nun şehri sizleri gönülden selamlıyorum'' diye konuştu.

''Dünyadaki Yozgatlıları selamlıyorum''

Avusturya'da birçok Yozgatlı'nın yaşadığını dile getiren Erdoğan, ''Gidin Avusturya'ya Yozgat'ı ülkemizin en büyük şehri sanırlar. Çünkü bu ülkede on binlerce Yozgatlı yaşıyor. Almanya'da, Fransa'da Hollanda'da daha pek çok Avrupa ülkesinde yüz binler Yozgatlı hayatını orada sürdürüyor. Buradan tüm dünyadaki Yozgatlıları selamlıyorum. Bu meydanda sevda var, bu meydanda inanç var, bu meydanda azim var, bu meydanda vefa var. Bu meydanda kardeşlik var, bu meydanda gerektiğinde kadife elpen olup seven, gerektiğinde demiryumruk olup ezen cesur yürekler var'' dedi.

''Yozgat'ta 6582 konut inşa ettik''

Yozgat'ta hayata geçirilen yatırımları anlatan Erdoğan, şunları söyledi: ''Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde Yozgat hep ilk sıralarda yer aldı. Şimdi bir kez daha sizlerden destek istiyorum. Yozgat 31 Mart'ta fitne oyunlarını bir kez daha bozuyor muyuz? Yozgat 31 Mart'ta Yozgat'ta ve Türkiye'de istikbalimize göz dikenlere bir kez daha derslerini veriyor muyuz? Yozgat’a gençlik merkez, sporcu fabrikası, kapalı yüzme havuzu, spor salonları inşa ettik. Millet Bahçemizin yapımına bu yıl başlıyoruz. Yozgat Şehir Hastanemizi kazandırdık. 250 yataklı Sorgun Devlet Hastanesi'ni yaptık.  TOKİ  vasıtasıyla Yozgat'ta 6582 konut projesini hayata geçirdik. İmar Barışı ile 38 bin 711 Yozgatlı kardeşimizin sıkıntısını çözdük.''

Kaçak yapılar yıkılacak, TOKİ binaları inşa edilecek!


Geri Dön