25 / 04 / 2024

Yozgat TOKİ taksit ödeme

Yozgat TOKİ taksit ödeme

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

TOKİ’ye başvuranlar dikkat! Asgari ücret zammı TOKİ’yi de etkileyecek! 2023 TOKİ taksit tutarları!

Asgari ücret zammı TOKİ taksit tutarlarını da etkiledi. TOKİ’ye başvuru yapanlar 2023 taksit tutarlarının ne kadar olacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

Yozgat TOKİ'de taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi mecliste!

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı 2020!

100 bin sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. 100 bin konuta bir haftada 469 bin başvuru geldi. İşte TOKİ taksit ödeme tablosu, TOKİ ödeme planı ve TOKİ ev fiyatları hakkında merak edilenler…

Halkbank'tan TOKİ ödemelerine yüzde 20 indirim!

Halkbank, TOKİ taksit ödemelerini şubelerinden yapan müşterilerine, TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim fırsatı ile ödeyebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayacağını duyurdu.

Yozgat TOKİ Mutafoğlu alt gelir kura çekimi nerede?

2+1 dairelerin satışa çıkarıldığı TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda peşinat olarak minimum 7 bin 740 TL alınıyor. Peki Yozgat TOKİ Mutafoğlu alt gelir kura çekimi nerede?

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları kura 2016!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları kura 2016 kapsamında 2+1 daireler satışa sunuluyor. 180 aya varan taksit uygulanan projede aylık taksitler 315,35 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap taksit ödemeleri!

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap'ta 23 adet konut satışa çıkıyor. Projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor. Peki TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap taksit ödemeleri nasıl yapılıyor?

Yozgat TOKİ Mutafoğlu ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda 7 bin 740 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede alt gelir grubu kapsamında 15 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Yozgat TOKİ Mutafoğlu ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda alt gelir grubuna özel 15 konut satıyor!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda alt gelir grubuna özel 15 konut satıyor. Aylık taksitlerin 315,35 TL'den başladığı projede 180 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut, 1 adet büfe ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yozgat TOKİ taksit ödeme Haberi

Yozgat TOKİ taksit ödeme

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Keven, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Keven, ''Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza yaptırılan konutların taksit ödemelerinin COVID19 salgını sürecinde ertelenmesi ile ilgili kamuoyunda yaygın bir beklenti bulunmaktadır. Taksitlerini ödeyemeyecek durumda ki dar gelirli vatandaşlarımız evlerinin ellerinden alınacağı korkusuyla tedirgin olmaktadırlar'' diye konuştu.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven'in soruları:
1- Yozgat ve ilçelerinde bulunan TOKİ projelerinden ev alan hak sahiplerinin Kasım ayı taksit ödemeleri geldiğinden dolayı ekonomik zorluk yaşanan bu salgın sürecinde vatandaşların taksit ödemelerinin ertelenmesi planlanmakta mıdır?