16 / 04 / 2024

Yozgat Yenifakılı toki 2. Etap başvuru

Yozgat Yenifakılı toki 2. Etap başvuru

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap'ta 23 adet konut satışa çıkıyor. Projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor. Peki TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap taksit ödemeleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

Kırıkkale Bahşılı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Bahşılı sosyal konut projesi... 

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Yozgat Yenifakılı’da 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Yenifakılı 2022 sosyal konut projesi...

Bakan Nebati'den ucuz ve indirimli konut formülü: TOKİ'nin olmadığı yere böyle girilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerel yönetimlerin destek vermesi halinde özellikle İstanbul'daki konut ihtiyacını bu yıl içinde karşılayacaklarını belirtti. Nebati, TOKİ'nin giremediği yerlerdeki küçük müteahhite destek verileceğini açıkladı.

TOKİ Yozgat Aşağınohutlu 301 konut ihalesi 7 Eylül'de!

Yozgat İli Merkez İlçesi Aşağınohutlu Mahallesi 301 Adet Konut ve 48 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 7 Eylül'de!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Aşağınohutlu Mahallesi 301 Adet Konut ve 48 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Marka şehirler için 2023'de atılacak adımlar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat'ta 'İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Çevre ve şehircilik konuları ile ilgili toplantı sonrasında açıklama yapan Fuat Oktay, toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgi alanı içindeki bütün sorunların detaylı bir şekilde ele alındığını söyledi...

TOKİ Yozgat Medrese başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesindeki 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Yozgat Medrese 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese 2019 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yozgat Yenifakılı toki 2. Etap başvuru Haberi

Yozgat Yenifakılı toki 2. Etap başvuru

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap daire fiyatları 77 bin 722 TL ile 96 bin 472 TL arasında değişiyor. Projede 9 bin 327 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Yozgat Yenifakılı TOKİ Konutları satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Yenifakılı şubesi, başvuru işlemleri ise ilgili bankanın tüm şubelerince yürütülüyor. 

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap taksit ödemeleri!

Yüzde 12 veya yüzde 15 peşinatta; kalan kısmın 240 ay vadelendirildiği TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap'ta 259 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


74,76 metrekarelik 2+1 olarak tasarlanan 23 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Yozgat Yenifakılı Evleri başvuruları 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. 


Satış duyurusu için