19 / 04 / 2024

Yücesoy Santrall evleri teslim tarihi

Yücesoy Santrall evleri teslim tarihi

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Yücesoy Santrall 2020 Eylül’de teslim!

Yücesoy Mühendislik’in Bornova’da hayata geçirdiği en yeni projesi Yücesoy Santrall, A plus konsepti ve geniş sosyal imkanıyla yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları!

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Yücesoy Santrall İzmir örnek daire!

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall İzmir projesi "Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılıyor..

Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Yücesoy Santrall projesi İzmir Bornova'da Yaşar Üniversitesi'ne yakın mesafede inşa ediliyor. Peki Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Bornova Yücesoy Santrall fiyat listesi!

4 bin 46 metrekare arsa alanında konumlandırılan  Yücesoy Santrall projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor..

Yücesoy Santrall fiyat!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Bornova Yücesoy Santrall projesinde  1+1 dairelerin fiyatları 415 bin TL'den başlıyor..

Yücesoy Santrall'de 415 TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Toplam 140 konuttan meydana gelen İzmir Yücesoy Santral projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor. Proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor..

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Yücesoy Konsept Evleri fiyat!

Premium 1 oda 1 salon daireler bulunan  Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Yücesoy Mahalle İzmir fiyatları 129 bin TL'den başlıyor!

Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanan Yücesoy Mahalle Evleri Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 85 adet konuttan meydana geliyor.

Yücesoy Kuzeyşehir Evleri fiyat listesi!

Yücesoy Mühendislik tarafından inşa edilen Kuzeyşehir Evleri projesi İzmir Menemen ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yükseliyor. Daire fiyatların 233 bin TL'den başlayarak değiştiği projede teslimler Aralık 2018'de yapılıyor.

Yücesoy Santrall evleri teslim tarihi Haberi

Yücesoy Santrall evleri teslim tarihi

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall projesi  İzmir Bornova'da Yaşar Üniversitesi'ne yakın mesafede hayata geçiriliyor. 

 4 bin 46 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Yücesoy Santrall projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde daire büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimlerinin 26 ay sonra yapılması planlanıyor.  
 
Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları!

-1+1 Köşe dairelerin liste fiyatı :   415 bin  TL ‘ den  

-1+1 Suit dairelerin liste fiyatı:    439 bin TL’ den  

 -1+1 Plus  dairelerin liste fiyatı:    538 bin TL ‘ den 

 - 2+1 Suit dairelerin liste fiyatı:    550  bin TL’ den 

-...