26 / 04 / 2024

Yüksekova konut projesi

Yüksekova konut projesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin, başlatılan yol, kanalizasyon, konut, elektrik hattı ve dere ıslahı projeleriyle modern görünüme kavuşması hedefleniyor. Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den 81 ilde ucuz konut projesi! Emekli ve gençlere özel fırsatlar var! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olarak adlandırılan TOKİ tarafından inşa edilen projesinin detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar…

Ayda 1.500 lira ödeyerek ev sahibi olun! Beklenen TOKİ 81 il konut projesi şartları neler? Elinizi çabuk tutun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi” ile duyurduğu TOKİ ihaleleri başlamak üzere. Peki TOKİ aracılığı ile ev sahibi olmak için şartlar neler? Aylık ne kadar ücret ile ev sahibi olabilirsiniz? İşte detaylar…

Asgari ücretlinin ev alma hayali gerçek oluyor! İşte 81 ildeki konut projesi!

Asgari ücretli çalışanların ev satın alma hayali gerçekleşecek. İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi!

İlahiyatçılar yüzde 0.49 faizli TOKİ 100 bin konut projesi için ne diyor?

İlahiyatçılar, yüzde 49 faiz oranı uygulanacak TOKİ'nin 100 bin konut projesi için değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Yüksekova konut projesi Haberi

Yüksekova konut projesi

Yüksekova'da valilik kararıyla Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, bir kafede muhtarlarla bir araya geldi. 


Kaşıkçı, burada yaptığı açıklamada, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.


Belediye sınırlarındaki kanalizasyon sisteminin ihale sürecinin bittiğini anlatan Kaşıkçı, en geç 1 Nisan'a kadar kanalizasyon ve yağmur suyu hattı için çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.


Kaşıkçı, ilçe merkezinin ana caddeleri ve büyük sokaklarının sıcak asfaltla kaplanacağını, bu çalışmanın ihale sürecinin tamamlandığını ifade etti.


Yüksekova Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, bir kafede muhtarlarla bir araya geldi.


"2017 çalışma yılımız olacak"

Derelerde de gerekli incelemelerin yapıldığını, artık çevreye kötü kokular yayılmayacağını belirten Kaşıkçı, şunları kaydetti:


"İlçeye fen lisesi yapılması lazım. Girişimlerimiz sürüyor. Üniversitenin yeriyle ilgili sorunumuz yok. İmarıyla ilgili çalışmamız var. Üniversite de ilk etapta yüksekokul binasının projesini hazırlamış. İlçenin ticaret...