23 / 04 / 2024

yüksel seramik ulaşım

yüksel seramik ulaşım

Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…

Yüksel Seramik, ihracat yaptığı ülke sayısını 80'e çıkardı!

Yüksel Seramik’in uluslararası hedef pazarında yer alan 10 yeni ülke ile büyük iş ortaklığına imza attıklarını ve bunun sonucunda markanın ihracat yaptığı ülke sayısının 80 ülkeye ulaştığını söyledi.

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı. Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı.

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı. Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı.

Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Hızla büyüyen Havva Kızılırmak PR, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Mutluhan Holding ve Yüksel Holding ortaklığı ile kurulan seramik sektörünün öncü firması Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Yüksel Seramik Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açıyor!

13 Haziran 2013 tarihinde muhteşem bir gala ile müşterileri ile buluşacak olan “Yüksel Seramik” yeniliklerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Yusufeli Barajı 100 katlı gökdelen yüksekliğine ulaşacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 100 metreye ulaştı. Yusufeli Barajı, 275 metrelik gövdesiyle 100 katlı bir gökdelen yüksekliğine ulaşmış olacak.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Antalya’nın Ulaşım Master Planı için start verildi!

Antalya’nın 19 ilçesinin ulaşımına nefes aldıracak, geleceğine yön verecek Ulaşım Master Planı için start verildi. Başkan Türel, 1 yılda tamamlanacak Ulaşım Master Planı’nı halkın, ilgili odalar ve muhtarların katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Samsun'da ulaşım kolaylaşıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

yüksel seramik ulaşım Haberi

yüksel seramik ulaşım

Yüksel Seramik, ürettiği serileri ile mekanlara hayat vermenin yanı sıra huzur da veriyor. Seramik sektörünün öncü ve inovatif şirketi olan Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…



İnovatif ürünleri ile doğayı evlerimize taşıyan Yüksel Seramik, yeni üretim teknolojileri sayesinde doğaya zarar vermeden doğal olanı üretiyor. Yüksel Seramik’in doğayla uyumlu serileri, yaşam alanlarında romantik bir atmosfer yaratmak isteyenler için, pastel tonlardaki floral desenleri ile modernize edilmiş geleneksel formların en güzel örnekleri arasında yerini alıyor.



Huzur ve tazelik…


Seride yer alan bahar bahçesindeymiş hissini uyandıran tekstil dokularından ilham alan desenler, her daim huzur ve tazelik kaynağı… Göz kamaştıran güzelliği ve estetik yorumuyla, duvarlarınızı ipeksi bir...