26 / 04 / 2024

yunan adaları satılıyor mu

yunan adaları satılıyor mu

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir.

Yunanistan'a yatırım için 2016'yı bekleyin!

Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan Yunanistan bütçe açığını kapatmak için 50 milyar euro’luk değerli varlığını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak uzmanlar Komşu'ya yatırım yapacaklara 'Acele etmeyin' uyarısı yapıyor.

Yunanistan'ın adaları satışta! En pahalısı Omfori Adası!

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda 'hayır' diyen Yunanistan'da adalar satılıyor. Şahsa ait 17 özel ada satışa çıkarken, bu sayının 120'yi bulması bekleniyor.

Yunanistan 120 adayı satışa çıkardı!

Avrupa Birliği ile IMF'ye olan borç, Yunanlılar'ı tam anlamıyla yaktı. Elinde avucunda kalmayan Komşu ise parayı Ege'de aradı. Ege Denizi'ndeki tam 120 ada, satışa çıkarıldı.

Yunanistan'ın adaları satılıyor mu?

Zor bir dönemden geçen Yunanistan’ın adalarının satıldığı yönündeki efsane Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Bilgen’in de önüne gelmiş. Bilgen’e 7 milyon Euro’ya ada satmak istemişler.

Bu adalar evden daha ucuz fiyata satılıyor!

İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası, 250 bin sterline satışa çıkardı. 1934 yılından beri terk edilen ada Londra'daki evlerden daha ucuz fiyata satılıyor.

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Mirapark AVM 1 milyon liraya satılıyor!

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yıldızlı mevkiinde yaklaşık 15 yıl önce avm furyası ile yapılan ilk avm'lerden olan Mirapark ihale usulü ile satılıyor...

Oruçoğlu Yağ fabrikası yabancılara satılıyor!

Türkiye’deki en eski yatırımlardan biri olan Oruçoğlu Yağ’ın tamamı satılıyor. Yabancı bir gruba satılması konusunda anlaşmaya varılan şirket için son kararı Rekabet Kurumu söyleyecek.

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Yaklaşık 570 konuttan oluşan proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Yakacık Tual Adalar satılık!

Ön talep süreci devam eden proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Yakacık Tual Adalar satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor.

Emlak Konut Tual Adalar satılık!

Emlak Konut Tual Adalar satılık daire teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 700 adet konutun yer aldığı proje 48 bin 157 metrekarelik alanda yükselecek.

Türkan Saylan'ın Arnavutköy'deki evi satılıyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan'ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında el salladığı Arnavutköy'deki evi satılıyor.

Türkan Saylan'ın evi 2 milyon dolara satılıyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında el salladığı Arnavutköy’deki evi satılıyor.

Mecidiyeköy Türk Telekom binası 80 milyon TL'ye satılıyor!

Mecidiyeköy Türk Telekom Genel Müdürlük binası 80 milyon TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmaz 2 Aralık günü, Kapalı Teklif İhale Usulü ile ihale edilecek.

yunan adaları satılıyor mu Haberi

yunan adaları satılıyor mu

Avrupa Birliği (AB) ve Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) alacakları karşılığı sağlayacağı yeni kredi dilimleri için talep ettiği kemer sıkma paketleriyle bunalan Yunanistan'da işler iyi gitmiyor. Yaşananlar sadece devlet bütçesini değil Yunan zenginlerinin planlarını da doğrudan etkiledi.6 bine yakın olduğu tahmin edilen, bunların yüzde 87'sinde insan yerleşimi olan Yunan Adaları Yunan zenginler tarafından ardı ardına satış listelerine konuluyor.


İSTANBUL İLE AYNI FİYAT

Yunan devletinin krizden çıkış için 'ellerindeki adalarını satma' planı gerçekleşmemiş olsa da listelerde özel mülkiyetli adalar öne çıkıyor. Gayrimenkul piyasası uzmanları mevcut koşullar düşünüldüğünde bu adaları alacak olanların gelecek adına iyi bir yatırım yapacağına inanıyor. Adaların büyüklüğü ve içerisindeki özellikleri kadar değeri belirleyen en önemli faktör adanın konumu ve içerisinde tatlı su bulunup bulunmadığı. Habertürk'te de yer alan habere göre,...