20 / 04 / 2024

yunanistan iş kadını Yota Trigoni

yunanistan iş kadını Yota Trigoni

Yunanistan'ın ünlü iş kadınlarından ve iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi Oniki Adalar Sorumlusu Yota Trigoni, Türkiye'deki iş bağlantıları nedeniyle baskılara maruz kaldığını iddia ederek istifa etti..

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Kamu kuruluşuna, kadın erkek sözleşmeli personel alımı yapılacak...

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler adaylar için  yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Buna göre kadın ve erkek personel alımı yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

KPSS puanı ile üniversiteye kadın erkek personel alımları yapılacak!

Personel alımı haberi bekleyenlere yine güzel bir haber geldi. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son habere göre Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında üniversite personel alım ilanı açıklandı. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımına kadın erkek başvuru yapılabileceği bildirildi.

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR üzerinden yapılan ve açıklanan son haber kapsamında 81 ilde binden fazla büro memuru alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, masa başında çalışmak isteyen adaylar için özellikle büro memuru iş ilanlarını araştırmaya başlandı. İşte başvuru şartları ve detaylar...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

ŞOK’ta indirim şöleni başladı! Kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’un Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı özel olarak düzenlediği indirim kampanyasının yeni ayağı bugün başlıyor. Buna göre, kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

yunanistan iş kadını Yota Trigoni Haberi

yunanistan iş kadını Yota Trigoni


Yunanistan’ın ünlü iş kadınlarından ve iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi’nin (ND) Oniki Adalar bölge sorumlusu Yota Trigoni, Türkiye’deki iş çevreleriyle ticari ilişkileri nedeniyle büyük baskılara maruz kaldığını iddia ederek, görevinden istifa etti. 


İstanbul’da Ayasofya Müzesi yakınlarındaki bir otelin hissedarlarından olan Trigoni, bunun için "görülmedik saldırılara maruz kaldığını" savunarak siyasi hayatına son verdiğini açıkladı. 


İstifa kararıyla ilgili Yunan basınına açıklama yapan Trigoni, "Son zamanda iş hayatımla ilgili görülmedik saldırılara maruz kaldım. Bir Türk otelinde hissedar olmam sorun yarattı. Bazı kişiler bunun siyasi kimliğimle bağdaşmadığını iddia etti. Oysa bu yeni değil, ben üç yıldan beri bu otelin hissedarıyım. Bu durum, partimin Güney Oniki Adalar örgütlenme sorumlusu görevimden istifa etmeme neden oldu” dedi. 


Yunanistan’da, kısa süre önce “Athens Trough my eyes” adlı fotoğraf sergisiyle sanat alanında...