28 / 03 / 2024

Yunis Cansu

Yunis Cansu

Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özdemir ve Yunis Cansu tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Hisar34 İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar34 İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Dünki tarafından kuruldu.

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cansu ve Muhammet Emin Cansu ortaklığında kuruldu.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gösterişli tarafından kuruldu.

Çetrez Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetrez Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Çetrez ve Olcay Çetrez ortaklığında kuruldu.

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu İlkin Umar Kaptan ve Sedat Kaptan ortaklığında kuruldu.

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cansu Kahrıman tarafından kuruldu!

Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cansu Karcı ve Harun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Little Studio Sanatsal Danışmanlık Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Little Studio Sanatsal Danışmanlık Ve Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cansu Şimşek Dai tarafından kuruldu.

Cansu Tosun Hollanda'ya mı yerleşiyor?

Ünlü oyuncu Cansu Tosun, Hollanda’ya yerleştikleri iddiasına açıklık getirdi. Tosun, Hollanda'yı çok sevdikleri için sık sık gittiklerini fakat İstanbul'da yaşamaya devam edeceklerini söyledi.

Kazem Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazem Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile  Cansu    Mutlu ve  Mohammad Fahım Kazem tarafından kuruldu.

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli Amine Cansu Kaba tarafından kuruldu.

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Yunis Cansu Haberi

Yunis Cansu

Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özdemir ve Yunis Cansu tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 27 Şubat tarihinde kurulan Efecansu İnşaat'ın iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sanayi Mahallesi, Selim Caddesi, No:54/3...