25 / 04 / 2024

Yunus Büyükkuşoğlu bodrum müze

Yunus Büyükkuşoğlu bodrum müze

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nda enflasyon mesajı! 2024'te yüzde 8,8'le tek haneye düşecek!

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunumda enflasyona ilişkin açıklamalar yaptı. Kavcıoğlu, enflasyonun 2024 yüzde 8,8'le tek haneye gerilemesini öngördüklerini belirtti.

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Yunus Büyükkuşoğlu bodrum müze Haberi

Yunus Büyükkuşoğlu bodrum müze


Ülkemizde müze kuran iş insanı sayısı fazla değildir. Kuranlar genellikle işe koleksiyonerlikle başlayıp sonradan bu işe heves edenlerdir. Rahmi Koç, Sakıp Sabancı, Can Kıraç bu alanda ilk akla gelen isimlerdir.

Para'da yer alan habere göre, Amiral gemisi otomotiv yan sanayi kuruluşu Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu da yakında bu listeye girecekmiş. Ünlü iş adamı Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyormuş. Türkiye'nin köklü koleksiyonerlerinden Büyükkuşoğlu, ilk sanat eserini aldığında henüz 16 yaşındaymış.

Harçlıklarını biriktirerek aldığı fırtına ile mücadele eden geminin tasvir edildiği tablodan bu yana koleksiyonuna bir hayli eser eklemiş. Şimdi ailesiyle birlikte üzerinde çalıştığı müze için kolları sıvamış. Aile, iki yıl önce Bodrum'un yeni nesil kütüphanesi Zai'yi açarak adından söz ettirmiş ve fark yaratmıştı. Büyükkuşoğlu, Zai'nin hemen...