23 / 04 / 2024

Yunus Emre Güngörmüşler Konağı

Yunus Emre Güngörmüşler Konağı

Daha yaşanılabilir bir Sincan için gerçekleştirdiği çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Başkan Mustafa Tuna, yeni projelerini Sincanlı vatandaşlarla paylaştı.

Güngören'de riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündeminde!

21 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre İstanbul ili Güngören ilçesinde riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Gölcük Yunus Emre Parkı tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve an itibariyle tamamlanmış olan park alanı vatandaşın hizmetine sunulmuş vaziyette.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük bir hızla devam ettirilen park alanı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda büyük aşama kaydedildi!

Gölcük Belediyesi´nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi´nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını çalışmalar hız kazandı.

Kula Yunus Emre caddesi yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara beton atılmaya başlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddede faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yunus Emre TEM Point fiyat listesi!

Yunus Emre TEM Point fiyat listesi dairelerin metrakarelerine göre değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunan projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

Manisa Yunus Emre'de kamulaştırılan alan otoparka döndü!

Manisa'nın merkez Yunus Emre ilçesinin Mutlu mahallesinde dört yıl önce dönemin Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in talimatıyla okul yapımı için kamulaştırılan alana okul yapılamayınca boş alan açık otoparka döndü.

Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kent Park’ta bulunan Güngörmüşler Konağı’nda mahalle muhtarlarını misafir etti. Mahalle mahalle değerlendirmelerin yapıldığı istişare toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Güngören'de 2.9 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bakırköy Satış Memurluğu tarafından, İstanbul İli, Güngören İlçesi'nde bulunan işyeri satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 2 milyon 965 bin 20 TL olarak belirlendi.

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi modern görünüme kavuşacak!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Yunus Emre Güngörmüşler Konağı Haberi

Yunus Emre Güngörmüşler Konağı

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sincan'ın Dünü, Bugünü, Yarını" programında Sincan'ın geleceğine yön verecek projelerini anlattı. Ankara Çayı'ndan Demokrasi Parkı'na, Kent Meydanı'ndan Serapark'a kadar birçok projesiyle Sincan'ı adeta yeniden inşaa eden Başkan Tuna yeni projelerini Sincan Çok Katlı Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda katılımcılarla paylaştı. Vatandaşlara 90 ayrı noktada ücretsiz internet imkanı sunduklarını belirten Başka Tuna, bu projenin birçok kuruma da örnek olduğunu kaydetti. Başkan Tuna, "Birçok kurum, ücretsiz internet hizmetimiz hakkında bizden bilgi aldı" dedi.


KONAKLARLA DONATILIYOR

Hizmete sundukları konaklara her geçen gün yenisini ekleyen Başkan Tuna, uygun arsa olması şartıyla konakların sayısını artıracaklarını müjdeledi. Başkan Tuna, Hayme Ana Hanımlar Konağı, Törekent Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı, Yunus Emre Güngörmüşler Konağı, Selçuklu Hanımlar...