25 / 04 / 2024

yunus emre konut projesi

yunus emre konut projesi

Manisa 'da ev sıkıntısını sona erdirecek hamle Yunusmere Belediyesi'nden geldi. TOKİ'yle yapılan yoğun görüşmeler neticesinde Manisa'ya bir seferde 3 bin 450 adet konut yapılması kararlaştırıldı.

Başkentte 41.5 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Altındağ'da yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare?

Acat Konut Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acat Konut Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysi Acat ve Yunus Emre Acat ortaklığında kuruldu.

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdener Tamer ve Yunus Emre Demir ortaklığında kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Yunus Emre'den kira önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre gençlerin kaldığı evlerin kira ve fatura gibi giderleri konusuna tedbir paketlerinde yer verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Özler tarafından kuruldu. 

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Kocasinan Yunus Emre kentsel dönüşümle değerleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan meydana gelen konutların kaba inşaatını tamamladı.

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

yunus emre konut projesi Haberi

yunus emre konut projesi


Manisa'da ev sıkıntısını sona erdirecek hamle Yunusmere Belediyesi'nden geldi. TOKİ'yle yapılan yoğun görüşmeler neticesinde Manisa'ya bir seferde 3 bin 450 adet konut yapılması kararlaştırıldı. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde, orta ve dar gelirli vatandaşlara hitap edecek şekilde inşa edilecek. Alman yatırım kararı bayram öncesinde Manisalılara duyuruldu. Kararın ardından hızla harekete geçen Yunusemre Belediyesi prosedür gereği TOKİ için anket çalışması başlattı. Toplu Konut Projesi büyük ilgi gördü ve ankete başvuranların sayısı 10 bini geçti. 


Sabah...