29 / 03 / 2024

Yunusemre toki evleri başvuru

Yunusemre toki evleri başvuru

Manisa'da TOKİ tarafından ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliği şartına göre açık artırma satışı gerçekleşen 219 konut için vatandaşlar iki gün öncesinden gelerek banka önünde sabahladı.

Manisa Yunusemre TOKİ evleri meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen konut edindirme projesi kapsamındaki bazı hususlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Manisa Yunusemre TOKİ evleri mecliste konu oldu!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yürütülen konut edindirme projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Biçer sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi dün açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan projenin ilk etabında 1.101 adet konutun kurası gerçekleşti.

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’da açıklandı. Toplam 119 bin metrekare alan üzerinde yükselen projeye 8 bin 311 kişi başvuruda bulundu.

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Yunusemre toki evleri başvuru Haberi

Yunusemre toki evleri başvuru

Manisa'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliği şartına göre açık artırma satılan 219 konut için vatandaşlar iki gün öncesinden banka önünde beklemeye başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TOKİ ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile Akgedik Mahallesinde oluşturulan 5 bin 500 konut projesinin ikinci etabında sözleşmeye imza atmayab 219 konutun, 8 Haziran ve 30 Eylül tarihleri arasında açık satış usulü satışının yapılacağı açıklandı.

Dünden bu yana banka şubesi önüne gelen vatandaşlar, oluşturdukları listeye isimlerini yazdırıp, banka şubesinin açılmasını bekledi.

Şube önünde sabahlayan bazı vatandaşların günün ağarması üzerine nöbet sıralarını yakınlarına bırakıp evlerine dinlenmeye gittikleri belirlendi.

Ev sahibi olmak için cumartesi sabahından beri beklediğini söyleyen Taner Cuci, açıklamasında, şu ifadeleri kullandı: "Buraya TOKİ'den ev sahibi olmak için geldim....