19 / 04 / 2024

Yunusoğlu Yapı adres

Yunusoğlu Yapı adres

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Haldızoğlu tarafından kuruldu.

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nil Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yunusoğlu Yapı adres Haberi

Yunusoğlu Yapı adres

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, havalimanı, marina inşaati ile ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, kiralamak ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...