19 / 04 / 2024

Yürekli Mühendislik şirket

Yürekli Mühendislik şirket

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Yürekli Mühendislik şirket Haberi

Yürekli Mühendislik şirket

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da  Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu. 


Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut, sera, ahır ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. b.Fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat...