19 / 04 / 2024

yurtdışı yeni ortaklıklar

yurtdışı yeni ortaklıklar

Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak, inşaat sektöründe 2013 yılında tüm olumsuzluklara rağmen ikinci el satışlarında hareketlenme olmasını beklediklerini söyledi...

Çin GYO'ları yeni dip seviyeleri gördü!

Çin'in gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) düşüşüne devam etti ve CSI GYO Endeksi 2023 yılındaki yüzde 28'lik düşüşten sonra 2024 yılının başlarında yüzde 6,4 daha düştü.

Emeklilerin yeni maaş çizelgesi belli oldu! Hemen bakın!

Emekli ve memur aylıklarına yapılacak yılın ikinci zammı için hesaplamalar hız kazandı. TÜİK tarafından duyurulan şubat ayı enflasyon rakamları sonrasında yeni aylıklar için ayrıntılar merak ediliyor. Yaklaşık 14 milyon emekli vatandaşın temmuz ayı zammı 6 aylık enflasyon rakamları ile netleşecek.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Işıklar Yapı'nın kripto paralarının tutarı 103 milyon TL'ye ulaştı!

Işıklar Yapı'nın bağlı ortaklıklarının Işıklar Holding A.Ş. ve Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş.'nin kripto paraların tutarı 103 milyon 19 bin 248 TL olduğu açıklandı.

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

yurtdışı yeni ortaklıklar Haberi

yurtdışı yeni ortaklıklar
2013 yılı için inşaat sektörü hakkında değerlendirme yapan Eyyüp Albayrak, sektörde çift büyüme rakamlarının görüleceğini, yurtdışındaki mevcut arz talep fazlalığı sayesinde ikinci el satışlarda hareketlenme yaşanacağını, yurtdışı ile yeni ortaklık ve projelerin karşıklıklı olacağını...