26 / 04 / 2024

yurtiçinde seyahat edenlerin harcadıkları miktar

yurtiçinde seyahat edenlerin harcadıkları miktar

TÜİK'in verilerine göre geçen 2014 üçüncü çeyreğinde yurt içinde ikamet eden 22 milyon 18 bin kişi seyahate çıktı. Yerli turistlerin yaptıkları harcamalar 10 milyar 693 milyon 813 bin liraya ulaştı.

Yerli turistlerin seyahat harcaması 63,4 milyar lirayı buldu!

Yurt içinde seyahat eden yerli turistlerin Temmuz-Eylül arası dönemde seyahat harcamaları bir önceki yıla göre tam yüzde 112,6 oranında arttı.

Bereket Varlık Kiralama 300 milyon TL'lik sermaye piyasası aracı notunu yayınladı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik yurtiçinde ihracına ilişkin başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Sermaye Piyasası aracı Notu, İzahnamenin Özet kısmı ve İhraççı Bilgi Dokümanı yayınlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL kira sertifikası ihracı onaylandı!

Bereket Varlık Kiralama'nın ek satış ile 450 milyon Türk Lirasına kadar artırılabilecek 300 milyonTürk Lirası tutarındaki 70 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin başvurusu SPK tarafından onaylandı.

İş Finansal Kiralama 1.2 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

İş Finansal Kiralama'nın ana sözleşmesinin 29. maddesi gereğince 1 milyar 250 milyon TL'ye kadar yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcıya satış ve tahsisli satış yöntemleriyle borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildi.

Halk Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın SPK'dan aldığı onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 87 gün vadeli 200 milyon TL tutarlı kira sertifikalarının satışı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'lik ihraç başvurusu onaylandı!

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Rebul'un 2021 hedefi 30 mağazaya ulaşmak!

Rebul Grubu, dağıtım, perakende ve private label olmak üzere üç koldan büyüyen şirket, bu yılı 21 şube ile kapatmayı planlarken 2021 sonunda ise yurtiçinde 30 şubeye ulaşacak. Yurtdışında da Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Rusya ve Slovenya'da mağazalar açacak...

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, yurtiçinde farklı tertip, vade ve türlerde halka arz yöntemiyle  10 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olmak üzere, tertipler halinde, çeşitli vadelerde kira sertifikaları ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, yurtiçinde farklı tertip, vade ve türlerde halka arz yöntemiyle  10.000.000.000 TL ihraç tavanı ile sınırlı olmak üzere, tertipler halinde, çeşitli vadelerde kira sertifikaları ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası için SPK'ya başvuru yaptı!

Bereket Varlık Kiralama, yurtiçinde farklı tertip, vade ve türlerde halka arz yöntemiyle  10.000.000.000 TL ihraç tavanı ile sınırlı olmak üzere, tertipler halinde, çeşitli vadelerde kira sertifikaları ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Nanu Bedtime  2020’de Londra ve Berlin'de de mağaza açacak!

Temelleri 2013'te online olarak atılan ve yolculuğunu perakende mağazalarıyla sürdüren Nanu Bedtime, yurtiçinde shop in shop'larla büyüyor. Şirket, yurtdışı açılımına ise eylül ayında Viyana'dan başlayacak. Marka, 2020'de Londra ve Berlin'de de mağazalar açacak.

yurtiçinde seyahat edenlerin harcadıkları miktar Haberi

yurtiçinde seyahat edenlerin harcadıkları miktar

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014'ün üçüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Yurtiçi Turizm Araştırması sonuçlarını açıkladı. 


Buna göre, üçüncü çeyrekte, yurt içinde ikamet eden 22 milyon 18 bin kişi seyahate çıktı. Bu dönemde bir ve daha fazla geceleme kaydı ile ülke içinde yapılan toplam seyahat sayısı, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7,1 artarak 28 milyon 332 bin oldu. 


Bu dönemde seyahate çıkanlar 307 milyon 450 bin geceleme yaptı. Ortalama geceleme sayısı 10,9, seyahat başına yapılan ortalama harcama ise 377 lira olarak gerçekleşti. 


Yerli turistlerin, yurt içinde yaptıkları seyahat harcamaları söz konusu dönemde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 30,7 artarak 10 milyar 693 milyon 813 bin lira oldu. Seyahat harcamaları, kişisel veya paket tur harcamaları olarak yapıldı. Yurtiçi turizm harcamasının yüzde...