29 / 03 / 2024

yusuf adil zeyrek

yusuf adil zeyrek

Boen İnşaat Limited Şirketi Caddebostan şubesi , 11 Ocak 2013 tarihinde, 4 milyon TL sermaye ile, Yusuf Adil Zeyrek tarafından açıldı...

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari korunmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Tarihi Kentler Birliği Gaziantep Buluşması’nda Tarihi Kentler Birliği’nin büyük bir okul olduğunu belirterek, “Biz bu okulda sadece kadimin değerlerini korumayı öğrenmiyoruz, aynı zamanda belediyeciliği de öğreniyoruz” dedi.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi, Mehmet Turan ve Yusuf Adil Zeyrek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Malatya Yusuf Özal Caddesi dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde dönüşüm projesine devam ediyor.

Adil Öksüz'ün Üsküdar'daki evi metruk halde!

Clinton’ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yapan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’ün, şirket kuruluşu için verdiği Üsküdar’daki adresteki ev hayalet evden farksız çıktı. 14 dairenin bulunduğu 7 katlı bina, adeta terkedilmiş durumda.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki deniz projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da yapılan deniz projelerini anlattı. Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Adil Işık Group mağaza sayısını 145'e yükseltecek!

Türkiye'de 130 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, yıl sonunda bu rakamı 145'e yükseltecek. Adil Işık Group'un 2016 hedefi yüzde 50 büyüme.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini inceledi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret etti. Eksikleri ve yapılabilecek düzenlemeleri inceledi.

Sultanbeyli Adil Mahallesi’ne yeni meydan yapıldı!

Sultanbeyli Belediyesi mahallelere sanat eserleri ve meydan kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Adil Mahallesi’ne saat kulesi ve meydan yapıldı.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

yusuf adil zeyrek Haberi

yusuf adil zeyrek

4 milyon TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri ile iştigal etmek her çeşit alt yapı ve tesisat işleri ile yol baraj hava alanı liman toplu konut site turistik tesisler eğitim ve sağlık tesisleri lojman alanları kamp yeri entegre spor tesis ve kompleksleri stadlar fabrikalar park ve bahçeler prefabrik yapılar ve her türlü bina inşaatı ile yapıları inşa etmek ettirmek peyzaj dekorasyon ve tadilat işlerini yüklenmek teknik danışmanlık mühendislik ve kontrollük hizmetlerini yapmak ve 17.5.2004 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Göztepe Mahallesi Bağdat Caddesi NO: 249 Daire: 6 adresinde faaliyete geçirildi. 11Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Yusuf Adil Zeyrek tarafından...