28 / 03 / 2024

Yusuf Adnan Botanlıoğlu

Yusuf Adnan Botanlıoğlu

Lacivert Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Yusuf Adnan Botanlıoğlu tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak 2014 tarihinde Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu 25 Ocak 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ mezunu Adnan Taşcıoğlu bugün toprağa verilecek. 

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Durmuşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM Yönetim Kurulu Başkanı!

Esenyurt'ta yer alan Merkez Alışveriş Merkezi'nin Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Burak Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Yusuf Halaçoğlu: Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisi!

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisidir, en büyüğü Lala Mustafa Paşa Vakfiyesi ile Abdullah Paşa Vakfiyesi’dir." dedi...

Lacivert Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lacivert Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Yusuf Adnan Botanlıoğlu tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak 2014 tarihinde Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

Ziya Yılmaz tavlada Adnan Kuşoğlu'na altın tesbih kaybetti!

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Yusuf Halaçoğlu azınlık projesine kırmızı kart gösterdi!

MHPli Yusuf Halaçoğlu, azınlığı zengin eden AKPnin daha ileri adımlar atacağını savundu:Bu işte gerçekten de ustaca hareket ediyorlar...

Yusuf Adnan Botanlıoğlu Haberi

Yusuf Adnan Botanlıoğlu

Lacivert Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Yusuf Adnan Botanlıoğlu tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Lacivert Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lacivert Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi adres: Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent Sitesi, 9. Sokak, B-114-62...