24 / 04 / 2024

yusuf öztürk izmir limanı

yusuf öztürk izmir limanı

Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı'nın otonom bir yönetim anlayışıyla işler hale getirilmesi önerisini desteklediğini açıkladı

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

yusuf öztürk izmir limanı Haberi

yusuf öztürk izmir limanı


DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ın gündeme getirdiği otonom yöntemiyle işletmenin yanlış olmayacağını dile getirdi


Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı'nın otonom bir yönetim anlayışıyla işler hale getirilmesi önerisini desteklediğini açıkladı. Limanın işlerliği konusunda hızlı çözümler üretilmesine yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini dile getiren Öztürk, "Limanın TCDD tarafından profesyonel işletilmediği anlaşılmasın ama devlet limanının dezavantajları var. Yatırım bir anda yapılamıyor. En ufak bir malzemeyi parça alabilmek için ihaleye çıkmak gerekiyor" dedi. 


İşler gecikiyor

Gemilerin İzmir'e geldiğini ancak geciken işler nedeniyle günlerce beklendiğini söyleyen Öztürk, "Liman özelleştirme kapsamında olsa da hala yenileniyor. Yeni makineler alınıyor, yeni alanlar kazandırılıyor. Fakat elimizdeki malzeme bu ve düzeltilmeli. 5 vinç varsa, 3 tane daha...