26 / 04 / 2024

yüzen evler dubai

yüzen evler dubai

Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

İstanbul'da eski dairelerin kiraları bile 25 bin TL'ye kadar yükseldi! Evler depreme dayanıklı mı?

Beklenen Marmara depremi sebebiyle oturduğu evden daha güvenli bir yere taşınmak isteyenlerin sayısı arttı. Peki İstanbul'da evlerin deprem raporu var mı? İşte emlakçılarla yapılan o araştırma...

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Firuzköy Bizim Evler 9!

Firuzköy Bizim Evler 9 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte yakın zamanda satışa çıkması planlanan Firuzköy Bizim Evler 9 detayları...

Yüzen adalar turizme kazandırılacak!

Erzurum Tortum'da yer alan 6 yüzden ada için adım atıldı. Turizme kazandırılacak adalarda ziyaretçiler için tesis yapılacak.

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

yüzen evler dubai Haberi

yüzen evler dubai

Zenginlere yönelik lüks projeleriyle ünlü körfez ülkesi Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Projeyi yürüten Dubaili şirket Kleindienst Group, suyun altına inşa edecekleri yapay resifler üzerine 90 adet yüzen villa yapmayı planladıklarını açıkladı.


 

1.5 milyon dolara satılıyor

Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak. İlk kısım evin en üst katı olarak tasarlanırken ortada ana kat bulunacak. 1,5 milyon dolarlık yüzen villaların en alt katında ise su altı görüntüsü sunan tuvalet ve yatak odası...