23 / 04 / 2024

z ofis satışları

z ofis satışları

Polisan Holding, İstanbul Kağıthane'deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan ve kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan Z Ofis projesinde işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı

Polisan Z Ofis'teki yerlerini satıyor!

Polisan Holding, Kâğıthane’deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS projesinde kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan iş yerlerinin satış ve kiralamalarına başladı.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

İndirimli kırmızı et satışı başladı! Kuyruklar sokaklara taştı! İşte detaylar!

İndirimli kırmızı et satışlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar sokaklara döküldü. İşte detaylar!

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Düşler Vadisi Riva'da konut satışları hız kesmedi!

Riva’da gayrimenkul satışları hız kesmedi. Bölgenin cazibesi, şehrin içinde ama doğayla baş başa konumu, golf sahası ve Riva Kanal projesi gibi yeni yatırımlarla arttı.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Acıbadem ve Fikirtepe’nin kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı.

z ofis satışları Haberi

z ofis satışları

10 bin metrekare arazi üzerinde oturumlu 61 adet mağaza ile 304 adet ofisten oluşan Z OFİS'in inşaatı tamamlandı. Polisan Holding, İstanbul Kağıthane'deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS projesinde kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı. Şirket, mağazaların satış ve kiralanması için Caasa Gayrimenkul ve AVM MFI Ortakları Proje Yönetimi ile sözleşme imzalandı. DAP Yapı, Z OFİS'in kendi hisselerine düşen ofis ve mağazalarının satışım...