18 / 04 / 2024

Zeh Ar Yapı İnşaat Zeh Ar Yapı

Zeh Ar Yapı İnşaat Zeh Ar Yapı

Zeh Ar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Yıldız, Doğan Yıldız tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Baş tarafından kuruldu.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Mistral İzmir Çarşı'nın yapı kullanma izin belgesi alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir Çarşı yapı kullanma izin belgesini temin etti.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Sar-Ar Yapı'nın proje durdurma işlemi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemini iptal etmiştir. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Ankara Yenimahalle'ye yeni projeler geliyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla görüş alışverişinde de bulunan Yaşar, yapılan hizmetleri ve hayata geçirilecek projeleri anlattı.

VS Uçar Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

VS Uçar Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Vedat Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.

Avustralya'nın Dallas bölgesine kapalı çarşı yapılacak!

"Avustralya'da bir ilçede görev yapan Türk Belediye Başkanı Adem Atmaca yenilenecek çarşının "Küçük bir Kapalı Çarşı" olacağını belirtti.

İstanbul Arş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Arş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çağdaş Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Zeh Ar Yapı İnşaat Zeh Ar Yapı Haberi

Zeh Ar Yapı İnşaat Zeh Ar Yapı

Zeh Ar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Yıldız, Doğan Yıldız tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Zeh Ar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat faaliyetlerini icra etmek müteaahhitlik hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Zeh Ar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Halit Rıfat Paşa Mahallesi, Güler Sokak,...