19 / 04 / 2024

Zekeriyaköy inşaat

Zekeriyaköy inşaat

Golf, yeşil alan ve bisiklet parkuru yapılacağı belirtilerek başlatılan inşaat 3 yıldır bitmedi. İş makineleri ve kamyonların gün boyu süren gürültüsü vatandaşların sabrını taşırdı..

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ta son dakika gelişmesi! Yıldızlar İnşaat o parseli 4 milyar TL'ye aldı!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap projesinin hayata geçirileceği parsel Yıldızlar İnşaat tarafından satın alındı. İşte detaylar...

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Ulusoy tarafından kuruldu.

Yıldızlar İnşaat Zekeriyaköy KÖY projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek Zekeriyaköy KÖY projesinde yer teslimi yapıldı...

Zekeriyaköy inşaat Haberi

Zekeriyaköy inşaat

Sarıyer Belediyesi'nin 3 yıl önce spor alanı ve çocuk parkı olarak düzenleyeceğini söyleyerek başlattığı ancak bir türlü bitirmediği inşaatın şantiyesi vatandaşları çileden çıkardı. Şehrin gürültüsünden kaçarak milyon dolarlık villalara taşınan vatandaşlar defalarca belediye ve kaymakamlığa şikâyette bulunmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını belirterek "Çalışma sesleri huzur bırakmadı" dedi. Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yaklaşık üç yıl önce Zekeriyaköy'de bulunan ve içinde 170 dönümlük çok sayıda ağacın da bulunduğu yeşil arazinin bir kısmına Sarıyer Spor Kulübü'ne ait antrenman sahası yapıldı. Geri kalan bölgenin de golf sahası, bisiklet parkurları, çocuk parkı ve rekreasyon alanları olarak düzenleneceği belirtilerek geçici şantiye alanı kuruldu. 


'HUZURUMUZ KALMADI' 

Ancak yıllardır bitmeyen çalışmalar vatandaşlar için eziyete dönüştü. Şantiyedeki çalışmalar nedeniyle huzurlarının kalmadığını belirten Bella Gardens sitesi sakinlerinden İç Mimar Pınar...