24 / 04 / 2024

zekeriyaköy köy projesi satılık

zekeriyaköy köy projesi satılık

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Maslak'a 20 dakika uzaklıkta bulunan projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Zekeriyaköy Köy satış ofisi iletişim!

Konut teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülen Köy Evleri İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de yükseliyor. Zekeriyaköy Köy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanan projenin teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Yıldızlar İnşaat Zekeriyaköy KÖY projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek Zekeriyaköy KÖY projesinde yer teslimi yapıldı...

Zekeriyaköy KÖY projesini Yıldızlar İnşaat 349.7 milyon TL'ye inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zekeriyaköy KÖY projesi kısmi olarak tasdiye edilmişti. Emlak Konut, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 349 milyon 750 bin TL'ye sözleşme imzaladı... 

Zekeriyaköy Köy projesi kısmi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Siyah Kalem İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesinde bulunan 1789/2, 1789/4, 1790/3, 1790/4, 1789/3 ve 1791/4 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

zekeriyaköy köy projesi satılık Haberi

zekeriyaköy köy projesi satılık

Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülen Köy Evleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edilen daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor.


Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım için firma bünyesinde 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 


Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Maslak'a 20 dakika yakın mesafede olan Zekeriyaköy Köy Konutları 467 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 1.3 milyar dolar yatırım bedeline sahip.


Toplam 1.167 adet dairenin yer aldığı Köy Evleri Siyah Kalem İnşaat imzası taşıyor. Projede yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor, kalan 24'lük kısım ise Ekim 2016'da ödeniyor. 


Zekeriyaköy Köy projesinde yürüyüş yolları, veteriner, alışveriş alanları, çocuk oyun...