25 / 04 / 2024

zeki kekiloğlu

zeki kekiloğlu

DAHA iyi bir yaşam umuduyla Fatsa'dan Japonya'ya giderek çok sayıda inşaat şirketinde çalıştıktan sonra Marmaray Projesi'ne yönetici olarak atanan Zeki Kekiloğlu, Marmaray projesini yürüten Japon Taisei firmasında makina mühendisi kadrosunda çalışıyor.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

İHH’nın İdlibler için başlattığı “briket ev” kampanyasına destek verildi!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı İdlibliler yardım etmek adına briket ev kampanyası başlatıldı.İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu"Suriye-Türkiye sınırına yakın bölgelerde kurduğumuz çadırlara alternatif olarak briket evler yapıyoruz."dedi.

Phycotec Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Phycotec Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Haznedaroğlu tarafından kuruldu...

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

zeki kekiloğlu Haberi

zeki kekiloğlu



Japonya macerası 12 yıl önce başlayan ortaokul mezunu Kekiloğlu, Tokyo ile Osaka arasında kalan Nagoya isimli küçük bir bölgede çalışmaya başladı. Kekiloğlu bir süre sonra yol kenarlarındaki kanallarda kullanılacak kalıp üretimi yapan bir fabrikada işe başladı. Gündüzleri fabrikada çalışan Kekiloğlu, akşamları ise evde Japonca öğrenmek için çabalamaya başladı.


KEKİLOĞLU, 3 yıl boyunca çok sayıda şirkette kaçak olarak çalıştıktan sonra Japonya'daki ‘babam' dediği Nagashima adında bir işadamı ile tanıştı. Bu tanışmanın ardından tünel açma işinde kullanılan makineleri üreten bir şirkette çalışmaya başlayan Kekiloğlu, başustalığa yükseldi. Kekiloğlu, tek Türk olarak çalıştığı şirkette çok sayıda Japon'a da işini öğretti. 12 yıl sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar veren Kekiloğlu'na Marmaray...