25 / 04 / 2024

Zelal Narçin Tosun kimdir

Zelal Narçin Tosun kimdir

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Av.Zelal Narçin TOSUN tarafından gönderilen ihtarname için merkezi Kayıt Kuruluşu'na geri dönüş için açıklama yaptı.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Berkpınar tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Temeli 25 Mayıs tarihinde atılan ve 'örnek yerinde dönüşüm projesi' şeklinde nitelendirilen KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde inşat çalışmaları hızlandı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

Kahramanmaraş Dumlupınar'da 551 konut inşa ediliyor!

Kahramanmaraş'ın Dumlupınar ilçesinde devam eden kentsel dönüşümde 95 daire ve 4 iş yeri bitme aşamasına geldi. Proje dahilinde 551 konutun inşaatı da devam ediyor. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Zelal Narçin Tosun kimdir Haberi

Zelal Narçin Tosun kimdir

Vakıf GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Av.Zelal Narçin TOSUN  01.08.2014 tarih ve 21442 yevmiye numaralı ihtarname ile Şirketimiz tarafından 02.05.2014 tarihinde 17:56:09'da Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen Özel Durum Açıklamasında davacı vekili olarak isminin geçtiğini, ancak kendisinin davacı vekili olmadığını bildirmiştir. llgili ihtarnamede Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'de muhatap olarak gösterilmiştir. Söz konusu özel durum açıklamasında yer alan bilgilere ait kaynağın İstanbul 17. Asliye Ticaret Mahkemesinin tensip zaptı olduğu konusunda Beyoğlu 8.Noterliği 14.08.2014 tarih ve 15477 yevmiye numaralı cevabi ihtarnamemiz muhatap Av.Zelal Narçin TOSUN'a ve bilgi için Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'ne...