26 / 04 / 2024

zemin raporu ayazma evleri

zemin raporu ayazma evleri

İstanbul Beykoz'da yaşamın başladığı Ayazma Evleri'nde toplam 18 villadan üç tane kaldı. Opak İnşaat tarafından yapılan projede 19 dönümlük arazi içinde bulunan villalar, 600 bin dolardan satılıyor.

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

zemin raporu ayazma evleri Haberi

zemin raporu ayazma evleri


Dubleks ve tripleks olarak projelendirilen villalarda bodrum katta 85 metrekare, giriş katta 105 metrekare, normal katta ise 115 metrekare olmak üzere toplam 305 metrekarelik kullanım alanı bulunuyor. Her villada iki araçlık otoparkın yanı sıra bina dışında 425 metrekarelik bir de bahçe yer alıyor. Site içindeki genel peyzaj düzenlemeleri dışında, ev sahiplerinin istekleri doğrultusunda kendi villalarının özel peyzaj düzenlemeleri de yapıldığı projede, yüzme havuzu, güneşlenme yerleri, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol, futbol ve tenis oynanabilen çok amaçlı spor kompleksi de yer alıyor. Kavacık' a 13, Riva sahillerine 5 kilometre uzaklıkta olan Ayazma Evleri, yeni yapılan Kavacık ve Riva arasındaki otoyola ise 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projede; İstanbul Teknik Üniversitesi-İnşaat Fakültesi Geoteknik Anabilim Dalı'ndan alınan zemin raporları...