29 / 03 / 2024

Zer Bostancı ödeme planı

Zer Bostancı ödeme planı

Toplamda 62 adet konut ve 2 adet ticari birimden meydana gelen Zer Bostancı'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Zer Bostancı Evleri nerede?

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Zer Levent teslimat!

Zer Levent teslimat bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede fiyat ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Zer Mecidiyeköy ödeme planı!

Mecidiyeköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Zer Mecidiyeköy projesi  176 lüks konuttan meydana geliyor..

ZER Mecidiyeköy'de ön satışlar başladı!

Modern yaşamın ihtiyaçlarına göre dizayn edilen Zer Mecidiyeköy projesinde ön satışlar başladı. Projede ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturulabiliyor..

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

Zer Kartal güncel fiyat listesi!

Zer Kartal güncel fiyat listesi 367 bin TL'den başlıyor. 72 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunulan proje Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da yükseliyor...

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Bostancı Deluxe'ün lansmanı yapıldı! Yüzde 5 peşinatla!

Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkardı.

Zer Kartal 2017 daire satış fiyatları!

Zer Kartal 2017 daire satış fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Kartal'da kişiye özel ödeme planı uygulanabiliyor...

Ceylan İnşaat Zer Kartal ödeme şartları!

Zer Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından inşa ediliyor. Zer Kartal satış fiyatları 360 bin TL'den başlıyor...

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Ceylan İnşaat Zer Kartal ödeme planı!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Kartal'da daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor ve 870 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte Ceylan İnşaat Zer Kartal ödeme planı...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Göztepe fiyat listesi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Göztepe fiyat listesi 568 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında dairelerin teslim edileceği projede 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Zer Bostancı ödeme planı Haberi

Zer Bostancı ödeme planı

Zer Bostancı Residence'de teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyat listesi henüz netleşmeyen proje tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


"Zer Bostancı Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Anadol Yakası Kadıköy'e bağlı Bostancı bölgesi yanıtını verebiliriz. Projede daireler ortalama 100 metrekare olarak tasarlandı. 


2016 yılı Ocak ayında lansmanı yapılması planlanan Kadıköy Zer Bostancı Konutları için ön talep toplanıyor. Proje Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 


Ceylan İnşaat Zer Bostancı'da 62 tane daire ve 2 tane ticari ünite bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Özge...