26 / 04 / 2024

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Zer Muhteşem Yeni Yıl

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..



Ceylan İnşaat'ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği  Zer Muhteşem Yeni Yıl  Konutları için muhteşem bir kampanya hazırlandı. 

 

Kalan son 8 daire için 31 Aralık’a kadar devam edecek kampanya dahilinde Ceylan İnşaat, banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuyor. 

 

Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda inşaatın yüzde 45'i tamamlandı.

 

Ulaşım ağına yakınlığıyla da dikkat çeken proje, Bağdat Caddesi, Kalamış Marina ve İstanbul Finans  Merkezi gibi şehrin cazibe merkezlerine komşu olmasıyla da diğer projelerden ayrılıyor. 

 

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

 


Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle sunuluyor. Çekirdek ailelerden kalabalık ailelere kadar farklı kesimlere hitap edecek projedeki dairelerin alanları ise 91 metrekare ile 204 metrekare aralığında değişiyor. 


 
Ceylan İnşaat’ın, yüzde 80’ini sattığı projesi ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları için ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturuyor. 

 

Proje kapsamında  Ceylan İnşaat  konuklarına, daire ve ticari alanlar için yüzde 45 kar avantajıyla, peşin fiyatına vade farksız 101 aya varan vade seçenekleri ile taksit imkanı da sunuyor. 

 

Projede ayrıca, 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da fark yaratan özellikler arasında bulunuyor. Konforun ve huzurun yanı sıra kentsel dönüşümle birlikte bölgenin değer kazanmasına olanak sağlayacak ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları, ideal bir proje olarak da öne çıkıyor.

 

Sosyal ayrıcalıkların yeni ismi…


Sosyal ayrıcalıklarını da bir üst skaladan kurgulayan ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları, kullanıcılarına sosyal yaşamda eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeyi vaat ediyor. 

 

Projede açık yüzme  havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alana yer veriliyor. 


www.ceylaninsaat.com


 


projeye sor



Geri Dön