25 / 04 / 2024

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 



Kadıköy Göztepe’de hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’yla Ceylan İnşaat; lansman fiyatlarıyla müşterilerine banka kredisi olmadan 48 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuyor. Projenin satışı devam eden son dairleri için Ceylan İnşaat, ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturarak müşteri memnuniyetiyle çalıştığını bir kez daha kanıtlıyor. 

Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede yükselen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda metro, Marmaray, Avrasya Tüneli, metrobüs ve deniz yolu gibi ulaşım akslarına dakikalar içinde ulaşılabiliyor. 

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. 

Projede; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alan bulunuyor. 

Web: www.muhtesemyyk.com


Geri Dön